16/11/2016 Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: "Διαθλαστική Χειρουργική, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα" | Στιγμιότυπα | Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία 18 - 19/11/ 2016

Share

121,638 total
4 live
991 video
83,787 photo
Views:

Σκοπός της διημερίδας που διοργανώνει το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Diathlasis μαζί με την Μεσογειακή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς είναι η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις στην θεραπεία τους, όπως είναι η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και η διαβητική ωχροπάθεια. Επίσης οι αλματώδεις εξελίξειςτης τεχνολογίας στην επέμβαση του καταρράκτη, στην τεχνολογία των ενδοφακών και της διαθλαστικής χειρουργικής. Η προσφορά γνώσης μέσω της έρευνας και η προσφορά της ιατρικής τεχνολογίας είναι τόσο τεράστια και γρήγορη πλέον, που σε κάθε ένα από τα θέματα της διημερίδας θα χρειαζόταν μια διημερίδα ξεχωριστά. Σκοπός μας επίσης είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συναδέλφους μας αλλά και το γενικό κοινό σχετικά με την πρόληψη αυτών των καταστάσεων όπως είναι η ηλικιακή και διαβητική ωχροπάθεια, καθώς σχετικά με την έγκαιρη και πρώιμη διάγνωση τους, που είναι κεφαλαιώδεις για την εξέλιξή τους. Επίσης να ενημερώσουμε το κοινό για τις νέες δυνατότητες που έχουμε πλέον στην αποκατάσταση της όρασης από πολύ κοινές καταστάσεις όπως είναι η μυωπία, η πρεσβυωπία και ο καταρράκτης.

Παρακολουθήστε on demand τη διημερίδα με θέμα: «Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 - 19 Νοεμβρίου στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 
Sort by Date | Views