15/11/2019 Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Καταρράκτης, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα

Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Καταρράκτης, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα  
 

Share

37,228 total
531 live
14,386 video
16,618 photo
Views:

Η Μεσογειακή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς και η Οφθαλμολογική Μονάδα ημερήσιας Νοσηλείας (Diathlasis), διοργανώνουν διημερίδα με θέμα: "Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Καταρράκτης, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Για τέταρτη χρονιά η Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Διάθλαση σε συνεργασία με τη Μεσογειακή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς διοργανώνει στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη 15-16 Νοεμβρίου 2019, την επιτυχημένη διημερίδα με τίτλο “Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία”.
Το συνέδριο αυτό, ανοικτό με δωρεάν εγγραφή σε γιατρούς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, επικεντρώνεται στην ενημέρωση σε τρέχοντα θέματα της υγείας των ματιών που απασχολούν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας μας. Αυτά είναι ο καταρράκτης, η μυωπία, η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, η διαβητική οφθαλμική νόσος, το γλαύκωμα.
Επιτακτική κρίνεται πλέον η σωστή ενημέρωση κοινού και γιατρών πάνω στην θεραπεία αυτών των παθήσεων καθώς οι αριθμοί τους αυξάνουν χρόνο με το χρόνο, σε συνάρτηση με την επιμήκυνση της διάρκειας ποιοτικής ζωής μετά τα 60 έτη, σε όλα τα ευρωπαικά κράτη,την βελτίωση της ιατρικής τεχνολογίας και την ανακάλυψη νέων φαρμάκων.
Ο τρόπος της ενημέρωσης σε μορφή γόνιμης αντιπαράθεσης διακεκριμμένων οφθαλμιάτρων από όλη την Ελλάδα, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, καθιστά το πρόγραμμα φιλικό, ευχάριστο και κατανοητό σε όλους.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 
Sort by Date | Views